Hill’s Pet Nutrition lanceert campagne #MissionForeverFriend

De campagne #MissionForeverFriend, die gedurende de hele maand april loopt, vindt plaats in 17 landen en heeft als doel om 100.000 maaltijden te verzamelen voor asieldieren in nood. 

Met deze nieuwe campagne worden dierenliefhebbers opgeroepen om steun voor lokale dierenasielen te betuigen en zo asieldieren de tweede kans te geven die ze verdienen. 

Wat moeten de huisdiereigenaars doen?

Hill’s vraagt om foto’s van hun dieren te delen op Instagram en Facebook en daarbij de hashtag #MissionForeverFriend te gebruiken. Voor elke post zal Hill’s een maaltijd doneren aan een lokaal dierenasiel, tot 100.000 maaltijden.

"Hill's is van mening dat alle huisdieren de best mogelijke zorg verdienen die we hen kunnen bieden, en dat de juiste voeding niet alleen het vermogen heeft om levens fysiek te transformeren, maar ook om de adoptie van dieren in een asiel te vergemakkelijken", aldus Alain Semeneri, Hill's EMEA Vice President en Algemeen Directeur. “We hebben een lange geschiedenis in het ondersteunen van opvangcentra over de hele wereld en het nieuwe #MissionForeverFriend-programma maakt het voor iedereen gemakkelijker dan ooit om betrokken te zijn. Door simpelweg een foto van je huisdier te plaatsen en de hashtag te gebruiken, kan iedereen zijn steun betuigen, zelfs als ze niet kunnen adopteren."

Naast adoptie en plaatsen van foto's, zijn er veel andere manieren waarop dierenliefhebbers asieldieren kunnen steunen: door donaties, vrijwilligerswerk, door pleeggezin te worden of door een live-evenement van Hill’s bij te wonen. Elke dinsdag in april houden geselecteerde opvangcentra livestreams, zodat mensen kennis kunnen maken met de asielkatten en -honden die beschikbaar zijn voor adoptie. Hill’s zal ook foto’s van asieldieren delen op de eigen Facebook- en Instagram-pagina's, zodat elk dier een gouden mand kan vinden.

Om het evenement verder te vieren, heeft Hill's ook een virtuele bandana voor huisdieren gemaakt. Eigenaren kunnen een foto van hun huisdier maken met behulp van een schattige bandanafilter, die beschikbaar is via de Facebook- en Instagram-pagina's van Hill.

Via het Hill’s Food, Shelter & Love-programma hebben meer dan 11 miljoen asielhuisdieren een thuis kunnen vinden en sinds de oprichting heeft het initiatief meer dan 235 miljoen euro aan voedsel opgeleverd en samengewerkt met meer dan 1.000 opvangcentra over de hele wereld.

Meer weten? Bezoek dan deze site.