Vacature: Dierenarts - Key Account Manager Pluimvee

Bent u dierenarts en op zoek naar een wetenschappelijke verkoopfunctie binnen de veterinaire biofarmaceutica?

•    BeNeLux Key Account Management Pluimvee
•    Dierenarts met sterk voorkomen
•    Nederlandstalig met een goed Engels

De klant van Hays Life Sciences is een Veterinair Biofarmaceutisch internationaal bedrijf, gericht op niche markten binnen Pluimvee, Varkens en Koeien.

U zal in contact treden met Key Accounts in Nederland, België en Luxemburg om de producten te presenteren en te promoten. U stelt account plannen op om toe te werken naar de financiële objectieven. U houdt de vinger aan de pols betreffende de marktsituatie, regulering en belangrijke concurrenten. U zal eveneens de lead nemen van het technische departement en het sales team trainen inzake technische en marketing onderwerpen.

U bent dierenarts en sterk gepassioneerd door Animal Health. Idealiter kan u reeds verkoopresultaten voorleggen binnen de veterinaire sector voor farmaceutische of biofarmaceutische producten. Ofwel hebt u al kennis van Pluimvee en wenst u te evolueren naar een functie met de combinatie van verkoop en wetenschappelijke expertise. U hebt een perfecte kennis van de Nederlandse taal en kan zich goed uitdrukken in het Engels.

U hebt de kans om bij een sterk groeiend biofarmaceutische niche speler uw marktwaarde te bewijzen. Hiertoe krijgt u alle middelen ter beschikking om hierin uit te blinken.

Interesse in deze vacature als Technisch Verkoper in de diergeneeskunde? Neem dan zeker contact met Filip Brouwers van Hays Life Sciences: 010/233 708 of per e-mail filip.brouwers@hays.com!