Word vanaf nu beter gevonden via Vindeendierenarts.be!

Klanten die op zoek zijn naar een dierenarts met specifieke ervaring, een bepaalde specialisatie of locatie vinden op Vind Een Dierenarts vlot en eenvoudig wie ze zoeken.

Het internet is in digitale tijden de belangrijkste bron van informatie. Dat in gedachten, ontstond ons idee voor www.vindeendierenarts.be. Hierop kan je als dierenarts je praktijk registreren en wordt het voor cliënteel sneller duidelijk wie je bent, wat je specialisaties zijn en waarvoor men bij jou terecht kan. Op een gebruiksvriendelijke manier worden beide partijen geholpen!

Maar hoe begin je daaraan?

In drie simpele stappen ben jij te traceren op het internet:

Stap 1: Registreren

Klik op de Homepage op ‘Schrijf je in’, vul een mailadres en paswoord in en klik op ‘Registreer’. Je krijgt onmiddellijk de bevestiging dat je praktijk succesvol geregistreerd werd en bent vanaf nu zicht- en vindbaar! Deze stap hoef je maar één keer te doen. 

Stap 2: Inloggen

Door in te loggen met je persoonlijke mailadres en paswoord, krijg je toegang tot de overzichtspagina van je praktijk. Je kan er alle relevante gegevens invullen en aanvinken, foto’s toevoegen, een bestaande website integreren en duidelijk maken waar je expertise ligt. Zo komen de cliënten sneller en gemakkelijker bij de juiste dierenarts terecht.

Stap 3: Je profiel

Verandert er iets? Wil je een recente foto toevoegen? Een nieuwe locatie bekendmaken? Je persoonlijke profiel is uniek en vormt het digitale visitekaartje waarmee je naar buiten komt. Je past het aan zoals je zelf wil en zo vaak je wil!

Registreer snel en gratis je praktijk op www.vindeendierenarts.be!