Ceva Santé Animale partner vant ‘Cat Friendly Clinic’ programma van International Cat Care

Ter bevordering van het welzijn en de gezondheid van katten is Ceva al meer dan twintig jaar sterk betrokken bij het ontwikkelen van producten en diensten specifiek voor katten. Door wetenschappelijke partnerships en gespecialiseerde onderzoeksteams heeft Ceva eveneens bijgedragen tot een verbetering van de kattengeneeskunde. Bovendien ondersteunt Ceva dierenartsen bij de ontwikkeling van hun klinische activiteiten voor katten.

Ceva's inspanningen zijn reeds erkend door International Cat Care, wat de afgelopen tien jaar heeft geleid tot de toekenning van een aantal ‘Easy to Give ‘ en ‘Cat Friendly’ awards aan Ceva-producten.

Ceva is dan ook terecht trots om partner van het ‘Cat Friendly Clinic’ Programma van International Cat Care te zijn. Ceva is overtuigd dat de toenemende zorg voor katten in dierenartsenpraktijken leidt tot een verbetering van het welzijn en de gezondheid van katten en dit past perfect bij onze kernwaarden.

Meer informatie over het ‘Cat Friendly Clinic’ Programma vindt u op www.catfriendlyclinic.org

International Cat Care is een ‘charity’ toegewijd aan de gezondheid en het welzijn van katten.

International Society of Feline Medecine is de diergeneeskundige afdeling van International Cat Care en geeft wereldwijd informatie aan dierenartsen over geneeskunde en chirurgie van katten.

‘Cat Friendly Clinic’ Programma is een wereldwijd programma van het ISFM en accrediteert dierenartspraktijken tot een kat vriendelijk niveau van ‘Bronze’, ‘Silver’ of ‘Gold’.