Dit weekend: Expovet in Lebbeke

Expovet zal er deze keer lichtjes anders uitzien dan vorige jaren. Op 19 en 20 november 2022 vindt de beurs plaats in de Oktoberhallen in Lebbeke. 

Volgens Pauline Azzouza, medeverantwoordelijke voor Expovet 2022, is de nieuwe locatie zeer geschikt voor de beurs. Dit werd beslist na het bekijken van de feedback op de vorige edities. “Er is een open hal met daarnaast nog een extra aangrenzende hal en er is ook een ruime parking met 800 plaatsen. Verder is er een leuke cafetaria, een terras dat je een overzicht over de hele zaal geeft en de ligging is dichter richting Brussel, Antwerpen en Limburg”.

Andere nieuwigheden zijn onder meer de volledig nieuwe website, de online ticketverkoop én het bijscholingspunt in samenspraak met de Orde der Dierenartsen voor het aanwezig zijn op de vakbeurs.

Expovet is de ideale plaats voor dierenartsen om zich bij te scholen over de laatste evoluties op het vlak van materiaal, technieken, geneesmiddelen, voeding, maar ook om te netwerken en om bijscholingspunten te verdienen door het volgen van interessante bijscholingen en workshops. Er zal een Kids Corner zijn met verschillende toffe activiteiten voor de kids en op zaterdagavond een cocktailstand onder muzikale begeleiding van coverband The Crowd. Ook is er nog een verrassing voor de bezoekers om de 30ste editie van Expovet te vieren

 

Schrijf je nog gauw in op www.expovet.be

 

Praktisch

  • Datum: 19 - 20 November 2022.
  • Locatie:  Oktoberhallen, Schrovestraat 22A, 9280 Lebbeke