Doe mee aan de Happy Pet Challenge van AAP vzw

AAP vzw, de afkorting voor Animal Assisted Projects, nodigt je uit om deel te nemen aan hun gratis Happy Pet Challenge, die loopt van 15 februari tot 20 maart.

De vzw zet zich in om mens en dier met elkaar in contact te brengen en zo het welzijn van beiden te verhogen. Dat gebeurt dankzij jarenlange expertise en door middel van projecten in rusthuizen, door huisdieren die overdag alleen thuis zijn te koppelen aan plusbaasjes, en door allerhande workshops en infomomenten over de mens-dierrelatie.

Van 15 februari tot 20 maart deelt AAP vzw haar expertise gratis en voor niets met baasjes die hun huisdier beter willen leren kennen. Hiervoor werkten ze samen met professionals uit het veld, waaronder dierenartsen. Kunnen jouw klanten wel wat exclusieve tips & tricks gebruiken? Of wil je hen gewoon helpen om de band met hun dier nóg sterker te maken? Doe dan mee aan de Happy Pet Challenge en deel alle inzichten met je klanten, via facebook of in de praktijk! 

Deze onderwerpen komen al zeker aan bod:

  • De (on)zin van castratie bij honden
  • EHBO bij huisdieren
  • Hoe je via anders voeren beter aan de natuurlijke behoeften van je huisdier kan voldoen
  • Leer je kat ‘hier’ komen als je ze roept
  • Leer je hond op je wachten – want we dromen graag alweer weg van lekker weer en een fris drankje op een terras (en het is nu hét moment om te oefenen) 

In 5 weken via mail leren hoe je van een huisdier het gelukkigste dier ter wereld maakt? Schrijf je dan in voor de Happy Pet Challenge of spoor je cliënteel aan om het te doen.