DogID zet samenwerking met Zetes NV verder

Het contract voor het beheer van de databank van de honden - genaamd DogID - werd recent vernieuwd en opnieuw toegekend aan Zetes NV voor een periode van 6 jaar. De hernieuwing zal van start gaan vanaf 1 maart aanstaande.


Eén van de globaal positieve effecten voor de beroepsgroep van dit nieuwe contract is dat het gepaard gaat met een aanpassing van de prijs van de documenten.
Zo zal de prijs voor het voorlopig identificatiecertificaat dalen van 11.64 eur BTW inclusief naar de nieuwe eenheidsprijs van 10.459 eur BTW inclusief (regionale bijdrage inbegrepen).
De éénheidsprijs van een paspoort gaat van 0.75 eur BTW inclusief naar 0.90 eur BTW inbegrepen.

Bovendien zal het document ‘vervanging paspoort’ in de toekomst gratis verkrijgbaar zijn.
U zal dit document kunnen downloaden op de website www.dogid.be (rubriek "Professioneel" – link ‘download vervanging paspoort’).

De nieuwe prijzen zullen van kracht worden op 1 maart 2017, en zullen vanaf die datum eveneens aangepast worden op de bestelbonnen die u zowel op de website “www.dogid.be” (rubriek "Professioneel": ‘bestellen en betalen online’ en/of ‘download bestelbon’) als op de online applicatie (https://online.dogid.be) terugvindt.