FELIWAY® lanceert nieuwste product FELIWAY® Help!

FELIWAY® - het merk met meer dan 25 jaar expertise in feromonentoepassingen en kattenwelzijn - introduceert de nieuwste innovatie: FELIWAY® Help! Het ideale alternatief voor kortere periodes van stress met een werking gedurende 7 dagen.

Beeld je in: Wanneer je als eigenaar een weekendje weggaat en op voorhand je koffers maakt, kan dit al voor stress zorgen bij de kat des huizes. Ideaal om alvast FELIWAY® Help! in te steken. Doordat het product 7 dagen werkt, is de hele periode gecoverd, maar zit je niet meteen aan 30 dagen (zoals bij de andere FELIWAY® verdampers).

Het helpt: 

  • katten gerust te stellen tijdens en na tijdelijke stressvolle situaties zoals feestjes, weekendjes weg, veranderingen thuis, herstel na hospitalisatie, ...
  • tekenen van stress te verminderen (krabben, urine sproeien, verstoppen) tijdens zulke situaties.

De FELIWAY® Help! Startset bestaat uit een verdamper en een cartridge. Er is een navulset van 3 cartridges beschikbaar om ondersteuning te bieden in geval van herhalende stressvolle situaties.

De FELIWAY® Help! verdamper werkt anders dan de klassieke FELIWAY® verdamper: de cartridge bevat een matrix geïmpregneerd met het Feline kopjesferomoon (F3) en de verdamper verwarmt dit feromoon dat vervolgens uit de matrix vrijkomt in de omgeving.

Eén cartridge geeft katten 7 dagen lang geruststellende boodschappen en is geschikt voor 50m².

83% van de katteneigenaren zagen na 7 dagen een verbetering in de tekenen van stress bij hun kat! (data on file-304 cats).