FELIWAY® viert 25 jaar en lanceert ‘Winnend Ticket’

In 1996 werd FELIWAY® geïntroduceerd bij dierenartsen. Gedurende 25 jaar heeft het FELIWAY®-onderzoek, met de hulp van internationaal erkende experts, zijn expertise op het gebied van kattengedrag ontwikkeld. Talrijke wetenschappelijke studies met FELIWAY® zijn daarvan het bewijs.

Tegelijkertijd heeft de moderne, hectische en steeds stedelijkere levensstijl geleid tot het ontstaan van ongewenst stressgerelateerd gedrag bij een groeiend aantal huiskatten: krabben, sproeien, spanningen en conflicten, verstoppen. Vandaag de dag vertoont naar schatting 58% van de katten tekenen van stress1.

Het FELIWAY® assortiment

Het FELIWAY® assortiment is regelmatig versterkt met nieuwe producten om in te spelen op de verschillende situaties waarmee katteneigenaren kunnen worden geconfronteerd. FELIWAY® was eerst verkrijgbaar als spray en werd vervolgens ook beschikbaar als verdamper. 

In 2020 lanceerde Feliway® een nieuw product in zijn assortiment: FELIWAY® Optimum. Dit is het eerste feromonencomplex voor katten dat de belangrijkste tekenen van stress bij katten effectiever dan ooit helpt verminderen en het resultaat van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Getest bij 332 huishoudens in 2 veldproeven2,3, geeft meer dan 93% van de gebruikers van FELIWAY® Optimum aan dat hun katten na één maand gebruik gelukkiger zijn en de relatie tussen eigenaar en dier harmonieuzer is.

Winnend Ticket

Om deze verjaardag samen met uw klanten te vieren loopt momenteel de actie ‘Winnend Ticket’. Een groot aantal FELIWAY® Optimum startsets zijn voorzien van een winnend ticket. Uw klanten maken bij aankoop van een FELIWAY® Optimum startset kans op 1 jaarvoorraad FELIWAY® Optimum, een verrassingspakket voor de kat of het e-book 'Praktische gids voor een gelukkige kat'. Bestel bij uw reguliere groothandel en

Hou hun communicatiekanalen in de gaten voor leuke acties rond 25 jaar FELIWAY®

1. Ceva Santé Animale Intern rapport ST-CLT-D957-1907 (2020) - onderzoek bij 2185 katten.

2. De Jaeger, X., Meppiel, L., Endersby, S. en Sparkes, A. (2021) Een eerste open-label studie van een nieuw feromonen complex voor gebruik bij katten. Open Journal of Veterinary Medicine, 11, 105-116.

3. Veld Substitutie Onderzoek: Ceva Santé Animale Intern rapport CLT-D921-1804 (2018) - onderzoek bij 354 katten