Hoe kunnen farmaceutische bedrijven u(w praktijk) beter helpen?

Zoals u wellicht weet, voert onderzoeksbureau Geelen Consultancy in samenwerking met vrijwel alle farmaceutische bedrijven voor de derde keer het online onderzoek Vet150 uit onder Vlaamse en Waalse dierenartsen. De doelstelling van het Vet150-marktonderzoek is om na te gaan hoe de farmaceutische bedrijven u en uw praktijk de komende jaren nog beter kunnen ondersteunen. 

Deelnemen

Klik hier voor het Vet150-onderzoek. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

Waarom deelnemen?

De resultaten van het Vet150-marktonderzoek zullen bijdragen aan een (nog) betere dienstverlening door de farmaceutische bedrijven voor u en uw praktijk.

Het onderzoek vindt één keer per twee jaar plaats en vrijwel alle farmaceutische bedrijven ontvangen de resultaten van het marktonderzoek, veel efficiënter dus dan wanneer elk farmaceutisch bedrijf zijn eigen onderzoek gaat uitvoeren met (ongeveer) dezelfde vragen. Onder de deelnemende dierenartsen worden beroepsgerelateerde cadeaus verloot. Ook de Belgische dierenartsenverenigingen VEDA, SAVAB en UPV zijn op de hoogte van het Vet150-onderzoek. 

Boehringer Ingelheim, MSD AH, Ceva Santé Animale, Dechra, Ecuphar, Elanco Animal Health, Hipra, Virbac en Geelen Consultancy bedanken u alvast voor uw deelname.