Kom in actie tegen kanker bij huisdieren

1 op de 4 honden en 1 op de 5 katten krijgt in hun leven te maken met de diagnose kanker. Daarom vragen Hill's en Stichting Prins Laurent in de maand november aandacht voor kanker bij huisdieren. 

Doelen van de actie

Deze actie heeft 2 belangrijke doelen:

  1. Het aanmoedigen van jaarlijkse gezondheidscontroles. Een vroege diagnose is essentieel voor kankerpatiënten. Daarom roepen ze huisdiereigenaren op om minimaal één keer per jaar met hun huisdier naar de dierenarts te gaan voor een gezondheidscontrole. Met regelmatige controles kunnen ernstige ziekten, zoals kanker, eerder aangepakt worden.
  2. Het inzamelen van donaties voor Stichting Prins Laurent: Voor gezinnen met een laag inkomen kan de dierenartsrekening een grote financiële zorg zijn. Stichting Prins Laurent helpt om medische zorg voor huisdieren mogelijk te maken wanneer het baasje dit niet kan betalen. Met hulp van donaties kunnen zij nog meer huisdieren een eerlijke kans geven in de strijd tegen kanker. 

Wat kunt u doen?

U als dierenarts bent onmisbaar in de strijd tegen kanker bij huisdieren. Daarom hoopt de organisatie dat u samen met hen in actie wilt komen. Bestel nu het gratis Pet Cancer Awareness pakket voor uw praktijk met daarin actieposters, folders en onze speciale Pet Cancer Awareness lintjes.  Ook kunt u op de actiepagina verschillende social media afbeeldingen vinden ter promotie van de campagne.