Met Petpointer GPS Tracker weet je altijd waar je huisdier is

Ieder jaar verdwijnen er tienduizenden honden en katten. Velen worden er gelukkig teruggevonden, maar van anderen is er geen spoor meer terug te vinden. 

Petpointer brengt een GPS Tracker op de markt waarmee je altijd weet waar je huisdier zich bevindt, of je nu thuis bent of in het buitenland. Het GPS-systeem werd ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland door specialisten uit universiteiten en verschillende ingenieursbedrijven binnen de horlogeindustrie. Petpointer zorgt er via de combinatie van locatie- en communicatietechnologie voor dat elke eigenaar op zijn twee oren kan slapen.

Het toestel is de kleinste en lichtste (28 gram) GPS-tracker voor huisdieren en kan gemakkelijk aan iedere standaardhalsband bevestigd worden.Het systeem is accuraat tot op een paar meters en werkt in ongeveer 200 landen. Via je smartphone, tablet of pc kan je op je Petpointer account, middels internetverbinding, de locatie van je dier bekijken. Ook kan je gebieden instellen en een melding ontvangen wanneer je dier die verlaat, terwijl de regio waar je dier het meeste tijd spendeert een rode kleur krijgt.

De tracker kan in twee verschillende modussen worden gezet: de intervalmodus en de ‘wake up’ modus, waarbij het toestel altijd op standby staat. Meerdere huisdieren kunnen in één account geplaatst worden met naam en foto.

Meer informatie over mogelijke abonnementen vind je hier