NIEUW: Innovatieve, natuurlijke hondenverzorging, made in Belgium

René en Tine Nagels, de Belgische bedenkers van het internationaal gelauwerde cosmeticamerk NANNIC, ontwikkelden samen Bruno & Friends, een innovatieve en exclusieve natuurlijke hondenverzorging.


Vaak worden hondenproducten door eigenaren gekozen op basis van de geur. Maar daar staan honden eigenlijk helemaal niet altijd voor te kwispelen! Bij het nieuwe merk Bruno & Friends vind je specifiek ontwikkelde diervriendelijke hondenverzorging, vertrekkende vanuit de behoefte van de hond.

De formules

De wetenschappelijk en zorgvuldige samengestelde formules, bestaan uit topingrediënten en zijn verrijkt met uitzonderlijke extracten op maat van vacht en huid. Ze zijn vrij van agressieve bestanddelen en ontwikkeld met het grootste respect voor de huid, de vacht en het metabolisme van de hond.

Bovendien werden al de Bruno & Friends verzorgingsproducten onderworpen aan een diepgaande toxicologische veiligheidsbeoordeling

Bruno & Friends is ontwikkeld vanuit twee belangrijke aandachtspunten:1. Denken vanuit de fysiologie van het dier


Wat goed of aangenaam is voor de mens is niet altijd goed voor het dier. De huid van de hond heeft bv. een andere zuurgraad (pH) dan de huid van de mens. Formules voor de mensenhuid zijn veelal te zuur voor de dierenhuid, wat de beschermbarrière van de dierenhuid aantast en wat jeuk, afschilfering etc... kan veroorzaken.

De Bruno & friends verzorgende producten worden bovendien verrijkt met innovatieve actieve bestanddelen die inwerken op het regenererend vermogen van de huid en de vacht.2. Het geurvermogen van het dier


Het is belangrijk om te beseffen dat het geurmechanisme van de hond veel sterker ontwikkeld is dan dat van de mens. Dieren ruiken gevaar, ze ruiken richting, ze analyseren met biochemische precisie de inhoud van een bepaalde stof én zeker ook belangrijk: ze ruiken elkaars identiteit. Het is dan ook belangrijk dat de natuurlijke geur van je huisdier niet al te veel aangetast wordt. Gebruikmaken van al te geconcentreerde natuurlijke of synthetische geurmiddelen wordt door een dier als bijzonder storend ervaren. De kunst zat er dan ook in om formules te creëren zonder toegevoegde parfums die toch een frisheid garanderen.
 


De ontwikkelaars hopen zo veel mogelijk baasjes te informeren, zodat viervoeters de juiste verzorging krijgen. Bruno en zijn team dromen van een toekomst waarbij iedereen tevreden is, zowel hond als baasje.

Het gamma

  • Soft Foam Shampoo - Normal to Sensitive Skin en Soft Foam Shampoo - Odeur Control zijn ultrazachte reinigingsmousses om de huid en de vacht doeltreffend en op een milde wijze te reinigen en te voeden.
  • Soft Foam Shampoo - Odour Control neutraliseert effectief slechte geuren (slecht ruikende vachten, natte hondengeur,...). 
  • De fijne Odour Neutralizer Spray elimineert onmiddellijk en op geheel natuurlijke wijze een slecht geurende vacht.

Voor info meer info, bezoek de website of contacteer de firma via mail of via het nummer 015 23 33 23.