Nieuw en innovatief: PETFLAT+ opnameverblijven

Het verbeteren van het dierenwelzijn krijgt steeds meer aandacht. In de zorg voor dieren is er behoefte aan diervriendelijke opnameverblijven. Twee jaar geleden heeft het Petflat+ team van ontwerpers in samenwerking met een groep praktijkgeneeskundigen een reeks van moderne opnameverblijven ontwikkeld. Inmiddels zijn gevarieerde opstellingen van de Petflat+ opnameverblijven in gebruik in tientallen dierenklinieken en dierenziekenhuizen in Nederland. Petflat+ biedt optimaal comfort aan gezelschapsdieren en diergeneeskundigen en voldoet aan een aantal belangrijke voorwaarden: Comfort, licht, ventilatie en hygiëne.

De Petflat+ opnameverblijven bestaan uit losse elementen waarmee in opstelling kan worden gevarieerd. De afmetingen van de verblijven zijn afgestemd op gebruikerservaring en verder naar wens kleiner of groter te maken met (uitneembare) scheidingswanden. In combinatie met aanvullende kastonderdelen en techniek creëert u de ideale verblijfsruimte in uw kliniek.

Door slimme materiaalkeuze zijn de verblijven stiller dan conventionele verblijven waardoor stress en angst voor het dier afnemen. Door de afgeronde hoeken heeft vuil geen kans om zich te hechten in de hoeken. Het verblijf is aan de binnenzijde volledig voorzien van een 100% waterdichte afwerking met een goed afneembaar en krasbestendig oppervlak. Deze hygiënische afwerking is elastisch, vrij van oplosmiddelen en niet schadelijk voor de dieren. Ingebouwde vloerverwarming zorgt ervoor dat de temperatuur in elk verblijf afzonderlijk geregeld kan worden. De opnameverblijven zijn voorzien van LED-verlichting. Alle toepassingen kunnen afzonderlijk van elkaar ingesteld worden.

Smart Control technologie is de oplossing voor de intelligente sturing van verlichting, verwarming, ventilatie, zuurstof en camerabewaking. Slimme klimaatsensoren registreren nauwkeurig de temperatuur, luchtvochtigheid- en kwaliteit. Smart Control voorziet in automatische besturing of sturing op afstand. Alle gegevens worden per verblijf continu geregistreerd, vastgelegd en indien nodig bijgesteld en doorgegeven. Dat is prettig werken voor medewerkers en zorgt voor een aangenamer verblijf voor patiënten.

Meer informatie kun je vinden op www.petflat.nl. Hier kan je een brochure aanvragen via het contactformulier. Neem contact op met de dealer UD-Vet (+31 30 2414246) of stuur een e-mail naar info@petflat.nl.