VMD wordt Inovet®

Voortaan wordt de naam Inovet® gebruikt in de communicatie, maar net als voorheen kan u bij Inovet® terecht voor diergeneesmiddelen, gezondheidsproducten, medisch instrumentarium en Trovet-dieetvoeding.

Van groothandelaar tot internationaal farmaceutisch bedrijf
Wat in 1973 begon als een Belgische groothandelaar in farmaceutische grondstoffen, aanvankelijk voor apotheken en later ook voor dierenartsen, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal, farmaceutisch bedrijf met eigen productiefaciliteiten en aanwezigheid op de veterinaire markten in meer dan 120 landen.
De verkoop van grondstoffen heeft plaats gemaakt voor het registreren, produceren en commercialiseren van diergeneesmiddelen en gezondheidsproducten voor dieren.
 
Inovet® = veterinaire innovatie in een internationale context
De overnames van KFT in Hongarije (2005) en van Laboratoires Biové in Frankrijk (2007) zorgen voor de nodige schaalvergroting en voor toegang tot andere markten dan de Belgische.
Door de gestage groei en het toenemend belang van onze export-divisies, was een naamswijziging de volgende logische stap: VMD, KFT en Biové heten voortaan overal ter wereld Inovet®.
 
Hoe verder?
Inovet® gelooft in een toekomst met toenemende vraag naar kwalitatief goede en betaalbare diergeneesmiddelen en gezondheidsproducten en zijn ervan overtuigd dat de naamsverandering naar Inovet® een stap vooruit is in de herkenbaarheid van hun producten en diensten wereldwijd.