Wie zijn de leden van je gezin? Het Beaphar sociaal experiment

Mochten we je vragen hoe je gezin eruitziet, zou jouw uitleg dan overeenstemmen met de tekening van je kinderen? Het logische antwoord zou ‘ja’ zijn, maar blijkbaar is dat niet altijd het geval…

Volgens een Growth for Knowledge-studie bezitten 3 op de 5 gezinnen huisdieren. Maar welke plaats hebben onze harige, gevederde of geschubde vrienden nu in onze harten veroverd? Zijn huisdieren werkelijk gezinsleden? Om op deze vragen een antwoord te bieden, zette Beaphar een verrassend experiment op poten. Het aloude gezegde ‘De waarheid komt uit een kindermond’ kan na het zien van deze video niet ontkend worden.

Om dit te onderzoeken, heeft Beaphar vier gezinnen die elk een verschillende taal spreken op de proef gesteld. Zonder het van elkaar te weten, werden ouders en kinderen in aparte ruimtes getest. We stelden hen dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw gezin eruit?’.

De uitspraken van de ouders en de tekeningen van de kinderen waren erg verschillend…en dat opende de ogen van de ouders. Hebben kinderen meer inzicht en een betere intuïtie als het aankomt op wat écht telt in de hechting van een gezin? Bekijk deze video en oordeel vooral zelf.

Zoals je kan zien in de video zijn de antwoorden van de kinderen en de ouders enorm verschillend, waarbij duidelijk de verbijstering te zien is bij de kinderen na het horen van de antwoorden van hun ouders.

 
Daan Aa, eigenaar, zei: “Bij Beaphar geloven wij ten volle dat onze huisdieren minstens even belangrijk zijn voor ons gezin als onze ouders en kinderen, en daarom creëren wij toegankelijke, betaalbare en kwalitatieve verzorgingsproducten voor huisdieren. Door baasjes te helpen om hun huisdieren blij en gezond te houden, zorgen wij ervoor dat families van over de hele wereld ultiem kunnen genieten van de band met hun huisdier.”  

Als one-stop shop is Beaphar, opgericht in 1942 en met drie generaties van de familie Aa aan het roer, marktleider voor parafarmaceutische verzorgingsproducten voor huisdieren. Maar ondanks het wereldwijde bereik, is Beaphar nog steeds een familiebedrijf met een hart voor huisdieren en hun families.
 
En dat gevoel wordt uitgedragen in de nieuwe slogan ‘Because pets are family too’. Die illustreert mooi de ware bestaansreden van Beaphar: gezinnen voluit laten genieten van de band met hun huisdieren door binnen handbereik betrouwbare en kwalitatieve verzorgingsproducten te verschaffen.